Jump to content

Adix2

  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Hej, co to znaczy - może elektronika od kamery na mobo? jak to zweryfikować?
  2. Złe ustawienia w BIOS? Co trzeba zmienić. Jest nowszy bios 314, ale nie chce ryzykować. Poza tym win 10 śmigał na tym obecnym biosie 313
  3. Kupiłem drugą płytkę z kamera i taśmą do weryfikacji - to samo. Masz inny pomysł?
  4. Witam, W asus T100TA z systemem win10 nie działa kamera. Pokazuje info: nie mozna odnaleźć kamery, kod błedu 0xA00F4244. Przeinstalowałem na 8.1 z recovery, żęby zobaczyć czy może win10 powoduje błedy i również nie działa: wyskakuje komunikat podłącz aparat. W opisie jest bład: STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE no i żołta ikonka przy kamerce z Camera Sensor Unicam m1040. Wyłaczałem kamerę z manadzera urządzeń, odinstalowałem sterowniki i na nowo - nie pomogło. System win aktualny co było, to zainstalowałem aktualizacje. System czysty bez jakiś antywirusów, ster
  5. Siedziałem, próbowałem, rózne opcje i w końcu się udało. Instaluje się 8.1....
  6. Spróbowałem z nadaniem liter partycji IMAGES - skopiowałem sobie zawartość na pena. Ale nie pomogło z nadaniem liter. Jako, że mam teraz 6 volumenów spróbuję skasować tylko volumen 1 czy li tylko Windows (ze zerowaniem MBR). Później spróbuje ponownie zainstalować z płyty.
  7. Nie chciałbym kolejny raz dawać do serwisu, ostatnio naprawiali złącze zasilania i odzyskiwali system - trochę mnie skasowali i te naprawy już przekroczyły wartość kompa. Dlatego wolałbym sam, jak dostałbym dobrą wskazówkę. Trochę się orientuję, ale ten asus mnie przerasta. Ale próbuję:) 1. A może nadać z wiersza poleceń koleją literę partycji dla partycji IMAGES i wtedy ją zobaczy i uruchomi? 2. lub ewentualnie nadać tej partycji literę C: systemową? 3. jeśli to wyżej nie rozwiąże to jak wyzerować dysk - ostatecznie, jak nic powyższe nie daje rady i n
  8. Cześć, dziekuję za film, ale to próbowałem wczęsniej. Teraz też tak zrobiłem jeszcze raz, żeby zrobić zdjecia - jak poniżej.
  9. Witam, Dziękuję za odpowiedz. No jest misz-masz ale tak już miałem oryginalnie. Poprzedni właściciel zrobił WimBootem jakieś operacje. 1. jak uruchomić instalację z partycji odzyskiwania? 2. Próbuję zaintsalować z pendrive z win 8, ale mnie nie puszcza dalej? Co robić? Dochodzę do momentu jak poniżej i nic. Wybierałem zarówno uaktualnienie i instalacją niestandardową. Obie nie ruszyły. Próbowałem też opcji zaawansowanych (przywracanie systemu i odzyskiwanie obrazu) ale jedyne co mogłem uruchomić to dochodziłem do instalacji sterowników
  10. Witam, Kupiłem kiedyś Asusa T100TA w 2015r.Od razu był z win10. Wraz z zakupem dostałem obraz dysku z win 8. Asus ma wewnętrzny dysk 500Gb i w tablecie chyba 32Gb. Wszystko działało do czasu, w pewnym momencie obraz zrobił się czarny. Laptop nie reagował. Dałem do naprawy do serwisu. Miesiąc się męczyli, nie dali rady, dałem do drugiego serwisu- tam udało się naprawić, zainstalowano ponownie win 10. 1-szy problem. Zauważyłem, że nie działa kamera. Wcześniej działała na pewno pod win 8 i na początkowych wersjach win 10. Długo próbowałem uruchomić, poprzez ster
×
×
  • Create New...

Important Information