Skocz do zawartości


Zdjęcie

Polski pakiet językowy Windows 8.1 i Server


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 31 August 2013 - 00:47

Polski pakiet językowy Windows 8.1 i Server

 

 

HASŁO do archiwum : winclub.pl

 

 

wersja windows 8.1 x86

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 

 

wersja windows 8.1 x64

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 

wersja windows server x64

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 

 

 

instalacja języka: wciskamy klawisz WIN(flaga) plus R na klawiaturze wpisujemy "lpksetup" Enter wyskakuje nam 

 

ooo.jpg

 

a dalej to już chyba proste

na koncu zmieniamy ustawienia języka i regionalne i restart.


CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#2 OFFLINE   zbigniew59

zbigniew59

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 4 postów

Napisano 31 August 2013 - 08:11

Witam.Jak to zainstalować-można prosić o instrukcję? Próbowałem za pomocą komend jak w wind7 ale nie wychodzi -jakieś błędy.Za pomoc z góry dziękuję.



#3 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Autor tematu
  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 31 August 2013 - 08:30

dopisalem


CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#4 ONLINE   mmaciek12

mmaciek12

    Moderator Poradników

  • Moderator Lokalny
  • 317 postów
  • LokalizacjaMińsk Maz.
  • Czas Online: 16d 12h 7m 54s

Napisano 31 August 2013 - 10:28

Wypłyneło też coś takiego:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

_______________________________________________________________________________________________________

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content


PC | AsRock 880GM-LE FX | AMD Phenom II X4 955 BE @ 1.25V | SPC Spartan HE924 + Arctic Cooling F9 | Kingston ValueRAM 4GB 1600Mhz @ CL10 | Sapphire Radeon HD 7770 1GB GHz Edition | Seagate Barracuda 1TB SATA3 & Western Digital Black 500GB | OCZ CoreXStream 500W | SilentiumPC Mistral 80mm & Thermaltake 120mm Fan Thermaltake Versa II | DreamOS 2013 v2 x64

 

Sony Ericsson Xperia Neo VSuper Jelly Bean 8.0 (4.1.2) | Kernel: FusioN 2.6.32.60  | MODS: Viper4Android | CM10


#5 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Autor tematu
  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 31 August 2013 - 11:31

Please Login or Register to see this Hidden Content

 -

 

ja to wlasnie pobralem i wyciagnalem tylko polskie 

 

po co wszzyscy maja calosc sciagac

 

jak mozna tylko 50 mega


  • mmaciek12 lubi to

CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#6 OFFLINE   popos1

popos1

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 1 postów

Napisano 31 August 2013 - 13:41

No czyli to jest oryginalne i pełne spolszczenie - dobra robota



#7 OFFLINE   Marcin1609

Marcin1609

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 54 postów
  • Czas Online: 1d 4h 19m 55s

Napisano 31 August 2013 - 15:34

a można ten plik dodać do obrazu iso ?



#8 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Autor tematu
  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 31 August 2013 - 19:50

wszystko mozna


CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#9 OFFLINE   Marcin1609

Marcin1609

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 54 postów
  • Czas Online: 1d 4h 19m 55s

Napisano 01 September 2013 - 10:06

ok. normalną metodą wytnij wklej?



#10 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Autor tematu
  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 01 September 2013 - 10:18

chociazby 

Please Login or Register to see this Hidden Content


CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#11 OFFLINE   Marcin1609

Marcin1609

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 54 postów
  • Czas Online: 1d 4h 19m 55s

Napisano 01 September 2013 - 12:25

OK. Jak tym programem przerobić język pl by można dodać do obrazu?



#12 OFFLINE   MAX12345

MAX12345

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 1 postów

Napisano 01 September 2013 - 14:16

Be cannot (-:



#13 OFFLINE   Szymon7817

Szymon7817

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 1 postów

Napisano 03 October 2013 - 16:19

Mam problem z instalacja podczas gdy dodaje plik *.cab wyskakuje komunikat "the language cannot be installed on this computer"



#14 OFFLINE   Tezcatlipoca

Tezcatlipoca

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 1 postów

Napisano 07 October 2013 - 16:45

Ten sam problem z komunikatem "The language cannot be installed (...) " Proszę o pomoc. 



#15 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Administrator

  • Autor tematu
  • Administrator
  • 3157 postów
  • Czas Online: 165d 16h 27m 56s

Napisano 08 October 2013 - 09:48

Dlaczego wy chcecie jeszcze spolszczac skoro sa org polskie wersje


CPU: Intel Core i7-2700K 3500 MHz (4700 MHz )  || MOBO: Asus Maximus V Gene || RAM: Kingston HyperX Blue 16 Giga

SSD: ADATA XPG SX900 || HDD: Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Enermax Liqtech 120X

PSU: Thermaltake Smart SE Modular 730W || GPU: SAPPHIRE RADEON R9 270X OC DUAL-X BOOST 2GB DDR5

MONITOR: LG 22" IPS224V-PN FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1


#16 OFFLINE   ziloth

ziloth

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 137 postów
  • Czas Online: 3d 8h 18m 10s

Napisano 05 January 2014 - 11:37

To ja spytam jeszcze: Czy jest do pobrania plik LIP polski?

Szukam i szukam, no i nie mogę znaleźć.

Dla 8.1 oczywiście.

Poza Dreamspark.



#17 OFFLINE   exe9812q

exe9812q

    Advanced Member

  • Mega użytkownik
  • 206 postów
  • Czas Online: 8d 10h 1m 14s

Napisano 05 January 2014 - 13:28

magnet:?xt=urn:btih:71CB8DFA797E7493BCCD3FC230545C5255BC427E


2cxz407.gif

#18 OFFLINE   ziloth

ziloth

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 137 postów
  • Czas Online: 3d 8h 18m 10s

Napisano 05 January 2014 - 13:50

Dzięki, ale to nie to. Tam mają być paczki LIP.

 

Chyba nie ma takich w j. polskim. Dzięki za pomoc.



#19 OFFLINE   MAHARADZAS

MAHARADZAS

    Newbie

  • Nowicjusz
  • 1 postów

Napisano 29 September 2014 - 00:47

Moglby ktoś ponownie dodac spolszczenie? zaktualizowałem tableta i z pl zrobila się wersja en a spolszczenia nie można pobrać ze strony microsoftu







 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Community Skin by Fredson Nunes Junior